SRI AUROBINDO MAHASZAMADHIJA

Print Friendly, PDF & Email

SRI AUROBINDO MAHASZAMADHIJÁNAK 68. ÉVFORDULÓJA

„Tiéd, ki anyagi burka voltál Mesterünknek, Tiéd végtelen hálánk.
Előtted, ki oly sokat tettél értünk, aki dolgoztál, szenvedtél, reméltél, oly sokat elviseltél, Előtted, aki mindent akartál, mindent megpróbáltál, mindent előkészítettél, mindent elértél értünk, Előtted hajlunk meg, és könyörgünk, hogy soha ne feledjük el, még egy pillanatra sem, mindazt, amit Neked köszönhetünk.”

– Az Anya

1950. december 5-én éjjel 1 óra 26 perckor elhagyta a testét, és reggelre láttuk, hogy az egész testet elárasztja egy arany-bíborvörös színárnyalat, annyira üde és nemes, hogy a lehangoltság szemfedőjétől egy néma ámulatba emelt fel minket. Ez a Szupramentális fény megszakítás nélkül 5 napon keresztül maradt meg, és sokan voltak szemtanúi ennek a fennkölt és egyedülálló jelenségnek. A halandó test általában huszonnégy órán belül a felbomlás jeleit mutatja, viszont Sri Aurobindo teste öt napig ép maradt, és semmi jelét nem mutatta az elszíneződésnek vagy szétesésnek. December 9-én a fény fokozatosan elkezdett halványulni, és este a testet egy rózsafa koporsóba tették, és nyugvóhelyére helyezték az Ásram udvarában a Szolgálat Fa hűvös árnyékában.

– Nirodbaran: Sri Aurobindayan

Submit a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .